Αρχική Σελίδα Ταυτότητα Υπηρεσίες Υποστήριξη Τηλεπ. Παρόχων Νέα Συχνές Ερωτήσεις Wholesale CRM Επικοινωνία Sitemap
 

Νέες Χρεώσεις για την Υπηρεσία Α.ΡΥ.Σ.

Ο ΟΤΕ, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των παρόχων αλλά και στις ανάγκες των τελικών χρηστών, ανέπτυξε και διαθέτει δύο νέα πακέτα Α.ΡΥ.Σ, με υψηλότερες ταχύτητες, όσον αφορά τους ρυθμούς καθόδου αλλά και ανόδου.

Τα 2 νέα πακέτα έχουν τους ακόλουθους ρυθμούς Καθόδου (Down) και Ανόδου (Up):

Πακέτο

Ρυθμός Καθόδου

Ρυθμός Ανόδου

Μέγιστος
(Kbps)

Μέγιστος
(Kbps)

Π4 (Premium 1)

4096

256

Π5 (Premium 2)

8192

384

 

Οι ελάχιστοι ρυθμοί Καθόδου και Ανόδου στους οποίους πρέπει να συγχρονίζει το Modem του συνδρομητή είναι:

Πακέτο

Ρυθμός Καθόδου

Ρυθμός Ανόδου

Modem Min Lock (Kbps)

Modem Min Lock
(Kbps)

Π4 (Premium 1)

2304

224

Π5 (Premium 2)

4352

352

Σημειώνεται ότι για την πλήρη αξιοποίηση των νέων αυτών πακέτων, απαιτείται από τους παρόχους η απαραίτητη αντίστοιχη διαστασιοποίηση της υπηρεσίας Ο.Κ.ΣΥ.Α, που διαθέτουν.

Με τα 2 νέα πακέτα, μεταξύ άλλων, επιτυγχάνεται η προσφορά ακόμα μεγαλύτερης αξίας στον τελικό χρήστη αλλά και οι δυνατότητες και ευκαιρίες για νέες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Τα νέα πακέτα Α.ΡΥ.Σ είναι διαθέσιμα σε Αθήνα και Θεσ/νίκη αλλά και σε μία σειρά ακόμα πόλεων σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα είναι ήδη διαθέσιμα σε Πάτρα, Ρίο, Χανιά, Λαμία, Χαλκίδα, Θήβα Ιεράπετρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Σέρρες, Κιλκίς, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Καβάλα, Δράμα, Έδεσσα, Βέροια, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Πτολεμαϊδα, Κοζάνη, Βόλο, Λάρισα και Τρίκαλα, υλοποιώντας με συνέπεια τη δέσμευσή μας ότι σταδιακά θα καλυφθούν όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

 

Εκτύπωση