Αρχική Σελίδα Ταυτότητα Υπηρεσίες Υποστήριξη Τηλεπ. Παρόχων Νέα Συχνές Ερωτήσεις Wholesale CRM Επικοινωνία Sitemap
VPU FTTH Ελαχιστοποίηση
Περιγραφή
Η υπηρεσία VPU FTTH του OTE WHOLESALE απευθύνεται αποκλειστικά σε εγχώριους Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους (Τ.Π.) δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρέχουν στους συνδρομητές τους ευρυζωνικές συνδέσεις πολύ υψηλών ταχυτήτων μέσω του οπτικού δικτύου του ΟΤΕ (τεχνολογίας GPON) και του αντίστοιχου οπτικού κυκλώματος που καταλήγει στο εσωτερικό της κατοικίας του συνδρομητή.

Διαθέσιμες ταχύτητες

Η υπηρεσία VPU FTTH διατίθεται στις ακόλουθες ταχύτητες (downstream/upstream):

Εμπορικό πακέτο

Downstream (up to)

Upstream (up to)

VPU FTTH 30/3

30

3

VPU FTTH 50/5

50

5

VPU FTTH 100/10

100

10

VPU FTTH 200/20

200

20Η υπηρεσία VPU FTTH παρέχεται σε συγκεκριμένες διευθύνσεις, το σύνολο των οποίων ανακοινώνεται από τον ΟΤΕ. Τα κτίρια που βρίσκονται στις διευθύνσεις αυτές χαρακτηρίζονται ως Home Passed και αποτελούν τα δυνητικά σημεία για τα οποία ο Τ.Π. μπορεί να αιτείται τη διάθεση υπηρεσιών VPU FTTH για λογαριασμό των συνδρομητών του.


Οφέλη

Τα οφέλη της υπηρεσίας για τον Τ.Π. είναι σημαντικά για τους ακόλουθους λόγους:

  • Δυνατότητα άμεσης μελλοντικής αναβάθμισης της υπηρεσίας σε υπερ-υψηλές ταχύτητες (Gbps) χωρίς περαιτέρω κατασκευαστικό κόστος για  τον πελάτη, βάσει του πλάνου ανάπτυξης του δικτύου του ΟΤΕ.
  • Συντήρηση δικτύου από τον ΟΤΕ, χωρίς επιπλέον λειτουργικά έξοδα.
  • Αυξημένη ασφάλεια & αξιοπιστία που οφείλεται στη χρήση οπτικών υποδομών για τη μετάδοση της πληροφορίας.
  • Απλουστευμένες διαδικασίες υποστήριξης & βλαβοδιαχείρισης.
  • Φιλικό προς το περιβάλλον δίκτυο / τεχνολογία που οφείλεται στις μειωμένες ανάγκες κατανάλωσης ενέργειας χάρη στην εκτεταμένη χρήση  παθητικών στοιχείων που περιλαμβάνει.

SLA
Η υπηρεσία VPU FTTH διατίθεται με εγγυημένους χρόνους κατασκευής, παράδοσης, ενεργοποίησης και άρσης βλάβης (SLA) βάσει της ισχύουσας προσφοράς αναφοράς του ΟΤΕ για την Αδεσμοποίητη Πρόσβαση στον Τοπικό Βρόχο & Σχετικές Υπηρεσίες (RUO).

Τιμοκατάλογος
Για τον τιμοκατάλογο της υπηρεσίας VPU FTTH πατήστε εδώ

Περισσότερες Πληροφορίες
Πατήστε εδώ για να δείτε την αναλυτική περιγραφή/παρουσίαση για την υπηρεσία VPU FTTH
 
Τους όρους και τις προϋποθέσεις βάσει των οποίων παρέχεται η υπηρεσία VPU FTTH μπορείτε να βρείτε  στην ισχύουσα προσφορά αναφοράς του ΟΤΕ για την ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (Παράρτημα 26)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Εγχωρίων Παρόχων τηλεφωνικά στο 210 611 53 50 ή μέσω email στο wholesale@ote.gr ή να απευθυνθείτε στον Key Account Manager σας.

Εκτύπωση